Ledende bedrifter pilotkunder i Green Planet Strategy


FutureFrogs og Green Planet Strategy (GPS) blir omtalt i Fedrelandsvennen. Ledende bedrifter i Agder er nå pionerer og tester ut vårt kompetanse- og forretningsutviklingsprogram i samarbeid med NHO. Programmet er basert på omfattende forskning fra NTNU.

Programmet vil bli videreutviklet i samspill med bedriftene. Dette er spennende for både oss og næringslivet.

fvn-gps-juni2018-sml-29709.png

Green Currency og YME - strategisk partnerskap


Snart kan du investere direkte i bærekraftige prosjekter i utviklingsland. Green Currency og Yme i samarbeide om crowdfunding av prosjekter. 

Yme Foundation og Green Currency har en misjon om å realisere flere prosjekter i utviklingsland via crowdfunding. I stedet for (eller i tillegg til) å donere, kan du velge å låne ut penger til et eller flere prosjekter. Du får tilbake investeringen + renteutbetalinger som du kan velge å ta ut - eller investere i andre prosjekter.

Yme jobber med utvikling og har gjort dette i 25 år. Blant annet for Norges utenriksdepartement, NORAD, Innovasjon Norge, UNOCHA, UNDP, UNFAO og UNICEF. I dette samarbeidet bidrar Yme med gode, veldokumenterte prosjekter som kan bidra samfunnsøkonomisk i lokalområdene.


  pressed-cardboard-logo-mockup-big-76303.jpg
Green Currency leverer den webteknologi og kommunikasjon som må til for å få til en mer effektiv finansiering, gjennomføring og oppfølging av prosjekter i utviklingsland. Og utvikler verktøyer til å samarbeide med disaspora og lokale.


GreenCurrency er en spin-off fra FutureFrogs - "gjøre-tanken" for mer bærekraftig business.
 
Se www.green-currency.com/yme/

FutureFrogs forretningsutvikler i Lillesand Vind


img-20180502-155731-sml-72094.jpg Det viste seg at det lå en ferdig konsesjon på et vindkraftverk i vår egen bakgård - oppi skogen i Lillesand. Den var i ferd med å bli solgt. Det er bedre at vi gjør det enn at noen andre gjør det, tenkte FutureFrogs, vi er jo tross alt en "gjøre-tank".

Som tenkt som gjort. FutureFrogs fikk med seg et A-lag, og er nå medeier og forretningsutvikler av Lillesand Vind.

Lønnsom fornybar - midt i Agder, langs E18! Send mail til nicolai@futurefrogs.com for prospekt (klart Q1-19).

Plan A:
1. Lokalt prosjekt med fornybarproduksjon i Agder
2. Strømkunder i Agder som kan peke på egen strømkilde
3. Investor fra Agder som både vil ha avkastning og konkurransekraft. 

Vi har tidligere jobbet for bedrifter som har investert i egen fornybarproduksjon (ASKO), og vært borti flere direkte avtaler mellom prosjekt og strømkunde. Blir spennende å se om vi kan få det til i Agder.

Plan B:
Vi gjøre som alle andre; selger hele prosjektet til utenlandske investorer.
 

Etablerer Green Planet Strategy


FutureFrogs har etablert et strategisk partnerskap med NHO om å utvikle et program for bedrifter som ønsker økt konkurransekraft gjennom økt bærekraft.

Samarbeidet vil tilgjengeliggjøre forskningsbasert kompetanse og praktiske verktøy for bedrifter (og offentlige institusjoner) som ønsker å lære HVORDAN man kan tjene penger på miljø, samfunn og klima.

Arild Aspelund blir del av "gjøre-tanken"


FutureFrogs blir endelig flertall!

Arild Aspelund er ny partner i "gjøre-tanken" og vil bidra aktivt til utvikling av verktøy og tjenester.

Til daglig er Arild professor ved Industriell Økonomi og Teknologiledelse ved NTNU. Her er han forsker og leder av instituttets strategiske satsing på sammenheng bærekraft og konkurransekraft. I tillegg er han programdirektør for Master of Technology Management (MTM) som er et executive masterprogram som tilbys av NTNU og NHH i samarbeid med ledende internasjonale universiteter.

Dette blir moro!

FutureFrogs leverer til NHO Agder Topplederforum


FutureFrogs hadde gleden av å lage innhold og lede NHO Agders sitt topplederforum, der temaene var Bærekraft og Digitalisering.

Det er spennende tider foran oss med økt krav til bærekraft fra både myndigheter og marked. Verden blir mer transparent og digitaliseringen har helt vannvittige muligheter.

Årene fremover blir utrolig moro for de bedriftene som vil og kan! Er du klar?
 

Futurefrogs with new offices in Lillesand


FutureFrogs has hired the entire floor above Cafe Strandhaven i Lillesand. An office with a view and by far one of the best location in the southertn part of Norway.

20min to Grimstad (tech campus of University of Agder)
20min to Kjevik (international airport)
25min to Kristiansand (largest city in Agder, business campus of University of Agder)
35min to Arendal (second largest city in Agder)